Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Б.Хмельницького

2207 0
Сьогодні, 22 березня, у Львові на вулиці Богдана Хмельницького, 215, трапилася ДТП. Там утворюється затор.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Як інформують у спільноті «Варта 1», на вулиці Богдана Хмельницького біля «ФСільпо» зіштовхнулися дві автівки.  Нині там ускладнюється рух – водіям радять оминати проблемну ділянку дороги.

Нагадаємо, 14 грудня 2015 року на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч: перелік

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини, а також до квітня буде ускладнений рух на перехресті просп. Червоної Калини та вул. Угорської.

Читайте також: Знайди свою вулицю. Перелік доріг у Львові, які відремонтують у 2016 році

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!