За рік тролейбуси «Електрону» подорожчали для Львова на чверть

2582 0
15 червня 2016 року Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради замовив у ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» тролейбуси на суму 31,65 млн грн
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Про це повідомляють у «Віснику державних закупівель», - пишуть «Наші гроші». 

Зокрема, придбають п’ять нових низькопідлогових тролейбусів на 30 сидячих місць і 105 пасажирів вартістю по 6,33 млн грн. У вересні 2015 року такий тролейбус купили в «Електронтрансу» на 21% дешевше – за 5 млн грн.

Конкуренцію переможцю склало ДочП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» із ціною 6,40 млн грн. за тролейбус.

Кінцевим бенефіціаром «СУНП «Електронтранс», створеного в 2011 році, значиться львів’янин Юрій Бубес. Засновниками є ТОВ «Автотехнопроект» (10%), ПАТ «Концерн-Електрон» (64%) та німецьке підприємницьке товариство «Транстек Ф&Е» (26%).

Співвласником «Богдан Моторс» раніше був Петро Порошенко, а тепер компанія належить його бізнес-партнеру Олегу Гладковському (Свинарчуку), першому заступнику секретаря РНБОУ.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!