Три автобусні маршрути Львова курсуватимуть зі змінани

4129 1
Зміни в маршрутах пов'язані з ремонтом вулиці Галицької у Винниках.
фото: Святослав Нейгауз

фото: Святослав Нейгауз

З понеділка, 16 липня, через ремонт вулиці Галицької у Винниках автобуси № 27, 36 та 40 курсуватимуть за зміненим маршрутом, повідомляє прес-служба ЛМР.

За інформацією управління транспорту ЛМР, курсування міського автобусного маршруту № 27 буде продовжено до вул. Б. Хмельницького (м. Винники, поворот до Винниківського озера). Міські автобусні маршрути № 36 та 40 на період проведення ремонтних робіт курсуватимуть через вул. Тракт Глинянський — с. Лисиничі — вул. В. Івасюка (м. Винники) і далі за звичним маршрутом.

Читайте також: Електротранспорт курсуватиме довше на час фестивалю «Ніч у Львові»

Згідно з розпорядженням міського голови Андрія Садового, капітальний ремонт вул. Галицької від початку м. Винники до вул. Т. Шевченка та від вул. В. Івасюка до вул. І. Франка розпочнеться 16 липня. Роботи попередньо триватимуть 2 місяці.


Читайте також:
13 Липня, 2018 21:45
Марта Чи можете дати ссилку на більшу мапу?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!