Три поширені помилки під час валідації проїзду в транспорті Львова

20423 0
Йдеться про помилки під час оплати ЛеоКарт, банківською карткою або телефоном з функцією NFC.

У громадському транспорті Львова люди роблять типові помилки при валідації проїзду ЛеоКарт, банківською карткою або телефоном з функцією NFC. Про це повідомили на сторінці «Електронний квиток Леокарт». 

Перша помилка, це коли пасажири прикладають картку або гаджет до валідатора навмання, а не цільово до зчитувача

Для успішної реєстрації проїзду необхідно піднести носій, яким хочете оплатити поїздку, до зони зчитування під екраном валідатора, де є позначка безконтактної оплати. Якщо прикласти картку навмання – валідатор може її не побачити і вам не вдасться зареєструвати проїзд. 

Читайте також: За який багаж потрібно платити в транспорті Львова і як це зробити

Друга помилка: надто швидко забирають носій від зчитувача і валідатор не встигає розпізнати його

Під час валідації проїзду піднесіть ЛеоКарт/банківську картку/телефон з функцією NFC до безконтактного зчитувача та дочекайтеся зеленої галочки і одинарного звукового сигналу. 

А третя, це коли під час реєстрації проїзду не дивляться на екран валідатора 

Зелена галочка на валідаторі у супроводі одинарного звукового сигналу – це підтвердження успішної реєстрації проїзду. Якщо сплачуєте телефоном, обов’язково дочекайтеся зеленої галочки саме на валідаторі, а не лише у гаджеті.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv зібрало усю інформацію про оплату проїзду в транспорті Львова, зокрема, як оплатити проїзд різними способами, які проблеми та труднощі можуть виникнути та як їх вирішити. Читайте за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!