Три причини подивитися перший український повнометражний мультик «Бабай»

3593 0
Загальні збори першого українського повнометражного мультфільму «Бабай» у перші вихідні прокату становили майже мільйон гривень. Мультик було презентовано 18 грудня. Пропонуємо вам цікаві факти про цей мультик.
Фото: mynizhyn.com

Фото: mynizhyn.com

1. За перші 4 дні ротації на мультфільм «Бабай» прийшло 25 600 українських глядачів, цитує Мінкульт видання Inspired.

2. Одна гривня з кожного проданого квитка буде передана на підтримку дітей переселенців.З першого прокатного тижня у соціальних мережах на офіційній сторінці студії «Укранімафільм» розпочалась промо-акція Бабайдітям для інформаційної підтримки акції.

3. Виробничий бюджет першого українського повнометражного анімаційного фільму «Бабай», що проходив за програмою держзамовлення, складає 7,1 млн грн (100% — фінансування Держкіно). Робота над 70-хвилинним анімаційним проектом тривала 2 роки. За цей період творчою групою «Бабай» було створено понад 200 тисяч малюнків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!