На правах реклами

Три тези Валерія Веремчука про реформування міського самоврядування

1759 0
В органах міського самоврядування повинні працювати люди, які довели свою ефективність на місцях без владних повноважень. Це волонтери та учасники АТО, соціально відповідальні підприємці та журналісти, експерти, юристи та громадські активісти, переконаний Валерій Веремчук. Пропонуємо вам 3 тези активіста і №1 у виборчому списку до Львівської міської ради від партії «Громадський рух «Народний контроль» Валерія Веремчука про те, як «Народний контроль» панує реформувати міське самоврядування.

1. «Наше завдання зробити Львів – першим містом без корупції. Позаяк, вона сьогодні загрожує існуванню України не менше ніж російська агресія на сході. Про це говорять і міжнародні експерти. Тому лідер політичної партії  «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов разом з командою однодумців готові запровадити системні зміни аби покращити життя у Львові», – заявив Веремчук.

2. Серед основних завдань  «Громадського руху «Народний контроль» – це забезпечити всі умови для відкритого конкурсу при обранні людей на ключові керівні посади,  он-лайн звітування по витратах з бюджету, прозоре ціноутворення усіх тарифів, публічність проектів рішень місцевої влади, громадська оцінка роботи чиновників та контроль влади.

3. «У державі триває процес децентралізації. Відповідно додадуться кошти у місцеві бюджети. Не можна допустити аби величезними коштами розпоряджалися корупціонери. Цього року у бюджетному розвитку Львова з якого фінансується будівництво та капітальні ремонти вулиць, доріг, шкіл, лікарень, садочків тощо  було закладено близько 1млрд гривень. Ми повинні контролювати аби всі кошти використовували ефективно та за призначенням», – наголосив керівник Львівського обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Веремчук. 

Зазначимо, політична партія «Громадський рух «Народний контроль» у виборчих бюлетенях до Львівської міської та обласної рад буде під №10. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!