Цього тижня у Львові закриють на ремонт одразу чотири вулиці

3672 1
Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури, в середу на ремонт закривають вул. Садову, а в четвер – вул. Котляревського, Нечуя-Левицького та Богданівську.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

«В середу, 29 червня, на ремонт закривають вул. Садову від вул. Петлюри до вул. Кульпарківської. В четвер, 30 червня, на ремонт закривають вул. Котляревського від вул. Генерала Чупринки до вул. Академіка Сахарова та вул. Нечуя-Левицького. Також з четверга буде непроїзною вул. Богданівська на ділянці від вул. Золочівської до вул. Пластової», - повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Детальнішу інформацію про рух громадського транспорту буде повідомлено додатково.

Мешканців просять вибачити за незручності, пов’язані з необхідністю проведення ремонтних робіт.

Нагадаємо, на час аварійно-відновлюваних робіт на шляхопроводі на вул. Городоцькій, 166, у Львові вводять тимчасовий експрес-маршрут зі сполученням АС «Західна» – Залізничний вокзал.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
28 Червня, 2016 16:45
Місько >> на ремонт закривають вул. Котляревського від вул. Генерала Чупринки до вул. Академіка Сахарова >>
Вулиці Котляревського і Сахарова не перетинаються.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!