Політична реклама

Цьогоріч у Львові планують розпочати реконструкцію перехрестя Стрийська - Наукова

1348 0
Управління капітального будівництва Львівської міськради замовило реконструкцію перехрестя вулиць Стрийська – Наукова – Хуторівка.

За словами начальника відділу планування та інженерії УКБ Володимира Кметика, роботи розпочнуться вже через тиждень-два, - повідомляє Zaxid.net. Точнішої дати він назвати не може, оскільки затримка відбувається з вини казначейства, і коли надійдуть кошти, наразі невідомо.

Реконструкція перехрестя передбачає розширення смуг правостороннього з’їзду і побудову окремих дугоподібних з’їздів з вулиці Наукової на вулицю Стрийську; з вулиці Стрийської на вулицю Хуторівка.

Це дозволить розвантажити перехрестя, насамперед від транзитного транспорту.

Планується, що до кінця цього року об’їзд буде побудований лише зі сторони Наукової. Роботи на протилежній стороні повинні розпочатися у 2014-му.

За словами Кметика, жодних незручностей для руху транспорту плановані роботи не створять.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!