Політична реклама

Цьогоріч у Львові почнуть ремонтувати аварійний міст

1329 0
Цьогоріч почнуть ремонтувати аварійний міст на західному обході Львова.

Поточний середній ремонт залізобетонного шляхопроводу через залізницю на дільниці Львів-Стрий, розпочнуть цього року, - повідомили у прес-службі Укравтодору.

Таке рішення було прийняте керівництвом Державного агентства автомобільних доріг України за результатами обстеження об’єкту, проведеного спеціально створеною комісією.

З огляду на серйозність виявлених дефектів і складність необхідного ремонту, а також з метою забезпечення належного рівня безпеки руху поїздів, під спорудою транспортний рух на цій ділянці найближчим часом буде закрито.

На сьогодні ж для забезпечення безперебійного сполучення за цим напрямом Службою автомобільних доріг у Львівській області спільно з Львівською обласною державною автоінспекцією відпрацьовується схема об’їзду шляхопроводу, повідомили в Укравтодорі.

Нагадаємо, як інформувало Твоє місто, аврійний міст може стати причиною екологічної катастрофи.

Джерело: Львівський портал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!