На правах реклами

Цифровий Львів: 1С назвала офіційного партнера у Львівській області

2421 0
Відомий розробник програмного забезпечення для автоматизації підприємств різних галузей - компанія “1С Україна” - офіційно визнала львівську компанію “Медіа Сервіс” своїм рекомендованим партнером у Львівській області.

Компанії “Медіа Сервіс” надали статус “Центр супроводу програмних продуктів 1С”. Зараз в Україні є близько 500 офіційних партнерів фірми 1С, але лише кілька з них рекомендовані для співпраці як ті, що пройшли перевірку на відповідність якості надання послуг та орієнтованості на клієнтів.

Відтепер такий партнер є і у Львівській області. Як розповідає Дмитро Момонт, керівник відділу супроводу компанії «Медіа Сервіс», «це досягнення - результат нашої роботи останніх років. Весь наш колектив працює з головною метою - якісно та швидко обслуговувати наших клієнтів».

Програми “1С:Підприємство” використовуються зараз у більшості підприємств України для ведення бухгалтерського, податкового, управлінського обліку, виробництва, торгівлі, тощо. Купити ці програми не проблема, а от коли з’являється потреба в налаштуванні їх під потреби клієнта, при виникненні технічних проблем чи коли необхідна кваліфікована консультація - користувачі часто лишаються незадоволені. Зараз у Львові з цим проблем не буде.

Компанія “Медіа Сервіс” вже понад 10 років на ринку, набутий досвід та постійний розвиток і вдосконалення бізнес-процесів дозволяє вже кілька років поспіль впевнено займати лідируючі позиції серед партнерів “1С Україна”. І тепер компанія справедливо отримала статус “Центру супроводу 1С”.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!