Політична реклама

Туристи масово бронюють місця відпочинку в Карпатах

1604 0
Незабаром почнеться літній туристичний сезон. Цьогоріч українці не зможуть поїхати на море у Крим, тому масово бронюють місця у Карпатах. Природа, свіже повітря, атракції, а найголовніше - безпека - усе це приваблює сюди щороку більше туристів.

У містечку Славському на Львівщині очікують більше відпочивальників, ніж зазвичай, але цін обіцяють не піднімати. У приватній садибі вартість номеру на двох із усіма вигодами коштує 250 гривень, тримісний - 300. Дешевше обійдеться кімната, якщо туалет-ванна на поверсі. Додатково можна замовити у садибах харчування. Сніданок і вечеря на одну особу на день коштує приблизно 80 гривень, пишуть Головні новини Львова

 

Тут уже заброньовані місця до середини липня. Найбільше туристів сюди їде не із Галичини, а із Центральної України, Півдня і Сходу.

Влітку готують атракції - поїздки на квадроциклах, а також риболовлю. У цій садибі розводять форель спеціально для туристів. Дають у руки вудку і охочі можуть порибалити. 

Риболовля тут коштує 50 гривень, кілограм риби - 120. А за бажанням туриста ще за 50 гривень господарі зготують щойно впійману форель.  

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!