Tvoemisto.tv рекомендує: Перша українська повнометражна анімація «Бабай»

3380 0
Напередодні Дня святого Миколая – 18 грудня в кінотеатрах України – прем’єра – перший український повнометражний анімаційний фільм від студії «Укранімафільм» під назвою «Бабай».

Пригодницький фільм для сімейного перегляду «Бабай» створено за мотивами українського фольклору та народних казок.

За сюжетом, раз на триста років чарівний птах Алконост висиджує Яйце Бажань. Змій Горинич, Вій та Чорт з Відьмою змагаються, аби його отримати. Але несподівано в перегони за чарівним Яйцем вступає страшний і могутній Бабай. Розстановка сил змінюється, учасники змагання продовжують переслідувати свої інтереси, героїв на кожному кроці підстерігають дивовижні відкриття.

Жанр: комедія, пригоди. Студія: «Укранімафільм». Режисер: Марина Медвідь. Сценарій: Вадим Шинкарьов. Директор: Едуард Ахрамович.

Як розповіли автори, робота над мультиком тривала впродовж 5 років. «Укранімафільм» продовжить створення українських мультфільмів, однак завдання «Бабая» ще й підштовхнути наших аніматорів до створення власних повнометражних проектів, пише Hromadske.tv


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!