Tvoemisto.tv вестиме стрім-трансляцію з-за лаштунків Економічного форуму

2039 0
Завтра, 3-го листопада, у Львові стартує ХVI Міжнародний економічний форум, який триватиме два дні та об’єднає низку експертів, посадовців, підприємців, реформаторів. Журналісти Tvoemisto.tv будуть на місці події та пропонуватимуть стрім-трансляцію розмов з найцікавішими спікерами Форуму.
фото: Facebook

фото: Facebook

Учасниками ХVI Міжнародного економічного форуму також будуть очільники обласних державних адміністрацій, іноземні інвестори, підприємці, представники міжнародних фондів Бізнес Асоціації, банків, навчальних закладів тощо. Загалом очікують приблизно 1500 гостей.

Читайте також: Економічний форум у Львові. Програма першого дня

У перший день Форуму на пленарних засіданнях говоритимуть про особливості української економіки: інвестиційні переваги, залучення інвестицій, рівень безробіття, освіченості та оплати й оподаткування праці тощо. У контексті Львівщини обговорюватимуть вигідне географічне розташування міста, розвиток інфраструктури, регіональної економіки, промислові стратегії.

Tvoemisto.tv пропонуватиме стрім-трансляцію розмов із найцікавішими спікерами Економічного форуму. Переглянути відеострім можна буде на офіційній сторінці «Твоє місто» у Facebook.

Окрім того, Tvoemisto.tv вестиме пряму онлайн-трансляцію Економічного форуму – виступи усіх спікерів першого дня. Переглянути її можна буде за посиланням: https://www.youtube.com/user/tvoyemistoTV

Нагадаємо, ХVI Міжнародний економічний форум відбуватиметься на стадіоні «Арена-Львів» 3-4-го листопада. Програму Форуму та повний перелік учасників можна переглянути на офіційному сайті події. У рамках заходу виступатиме також Президент Петро Порошенко.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!