У десятьох ресторанах Львова шукають вибухівку. У Криївці – теж

2711 0
Сьогодні, 2 лютого, о 7.20 ранку на номер «102» надійшло повідомлення про замінування десятьох ресторанів у центрі Львова.
фото: news.vnikolaeve.info

фото: news.vnikolaeve.info

Як розповіла Tvoemisto.tv речниця головного управління національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, у місті замінували 10 ресторанів: девять у Галицькому районі та один в Личаківському районі міста. Серед «замінованих» закладів: паб «Корзо» на вул. Братів Рогатинців, «Старгород» на вул. Римлянина, «Гасова лямпа» на вул. Вірменській, «Кумпель» на вул. Чорновола, «Криївка» на пл. Ринок, «Прага» на вул. Гнатюка, паб на вул. Дудаєва. 

Об’єкти огородженні, на місцях працюють вибухотехніки. Правоохоронці просять не перешкоджати перевірці спецслужб.

Нагадаємо, учора, 1 лютого, у Львові вкотре повідомили про замінування ресторану «Прага», що на розі вулиць Гнатюка та Леся Курбаса. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!