Унаслідок падіння вантажного ліфта у центрі Львова загинув чоловік

1256 0
Йдеться про працівника ресторану «Українське подвір’я», що в центрі Львова на вул. Михальчука.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Унаслідок падіння вантажного ліфта у центрі Львова загинув чоловік. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

«Інформація про трагічний випадок надійшла до поліції сьогодні, о 06:30. Обставини загибелі зараз встановлюють правоохоронці. Зараз на місці працюють експерти, слідчо-оперативна група. Особу загиблого вже встановили», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові загинув працівник, який впав з риштування на площі Галицькій

Як стало відомо Tvoemisto.tv з власних джерел, йдеться про працівника ресторану «Українське подвір’я», що в центрі Львова на вул. Михальчука.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!