На Київщині заборонили всю піротехніку

1057 0
Заборона діятиме до завершення воєнного стану.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Київській області заборонили всю піротехніку на час дії воєнного стану. Під заборону потрапляють: феєрверки, бенгальські вогні, петарди. Про це повідомили в Київській обласній військовій адміністрації. 

«На території Київщини заборонено реалізацію та використання піротехнічних засобів на час дії воєнного стану. Рішення прийнято під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області. Під заборону потрапляють: феєрверки, бенгальські вогні, петарди тощо», – пояснили там.

Читайте також: ЄБРР надасть Києву 100 млн євро на проєкти у галузі транспорту та ЖКГ

Рішення стосується як фізичних, так і юридичних осіб, зокрема ресторанів, кафе, розважальних закладів.

Нагадаємо,  у понеділок, 19 грудня, ворог атакував Україну дронами-камікадзе. У Київській області внаслідок атаки росіян постраждали троє людей та пошкоджені дев’ять приватних будинків. Крім того, Обухівський, Вишгородський та Бучанський райони були частково знеструмлені.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!