У лікарнях Луганської області не вистачає місць для поранених російських військових

979 0
Пораненими зайняті навіть коридори.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Російським військовим не вистачає місць в лікарнях Луганської області. Про це повідомили в Луганській обласній військовій адміністрації.

«В Луганську під потреби захворілих від куль ЗСУ росіян в будівлі обласної лікарні переоблаштували навіть актову залу. Пораненими зайняті навіть коридори. Аби лікувати їх, росіяни звозять медиків з різних регіонів рф», – пояснили в ОВА. 

Читайте також: У Криму росіяни шукають найманців для нових приватних військових компаній

Роботи в російських лікарів не меншає, бо лише за 11 січня підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів поблизу Стельмахівки і Кремінної.

Нагадаємо, загальні бойові втрати противника з 24 лютого 2022 року по 12 січня 2023 року орієнтовно становлять 113 990 військових особового складу. За минулу добу Збройні Сили України ліквідували ще 430 окупантів.

Софіко Векуа
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!