Львівська галерея мистецтв спростовує інформацію про вечірку в Підгорецькому замку

2535 0
Домовленість про відвідування пам’ятки була, але до самої події не дійшло.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

У Підгорецькому замку у ніч на 3 листопада вечірки не було, повідомив у коментарі Tvoemisto.tv прес-секретар Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького Василь Мицько.

«Була попередня домовленість і складена угода з однією київською івент-компанією стосовно їхнього візиту у суботу в Підгорецький замок і проведення там тематичної вечірки від 17:00 до 22:00. Це мала бути одна з локацій у гелловінському турі клієнтів компанії», – каже Василь Мицько.

Читайте також: Підгорецький замок вперше за 79 років відкрили для відвідувачів

Він додає, що за угодою на території замку в цей час було заборонено вживати алкоголь, використовувати відкритий вогонь, а також користуватись хлопавками та над'яскравим світлом.

За словами Василя Мицька, гості спізнились – приїхали близько 21:40, тому захід не відбувся і на територію замку вони не заходили. Після 22:00, за його словами, замок опечатали.

Читайте також: У Підгорецькому замку збирають кошти для відновлення храму. Як долучитись

Щодо оплати за оренду, Василь Мицько зазначив, що ця інформація є конфіденційною. Але за його словами, приміщення замків регулярно орендуються для проведення різноманітних подій, багато з яких – мистецько-культурного спрямування.

У компанії Deinde, яка мала організовувати вечірку, в коментарі Tvoemisto.tv розповіли, що справді мали домовленість зі Львівською галереєю мистецтв, проте вона зірвалась, тому для учасників туру провели інший захід поблизу замку.

Нагадаємо, київська фірма анонсувала Halloween-вечірку у Підгорецькому замку, що викликало обурення у частини львівської громади.

Олександра Бодняк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!