Польська компанія хоче збудувати вантажний термінал у львівському аеропорту

2331 0
Під час зустрічі з інвесторами Маркіян Мальський запропонував на розгляд потенційні земельні ділянки для будівництва терміналу.
Фото: stadion.lviv.ua

Фото: stadion.lviv.ua

У Львові підписали Меморандум про співпрацю і наміри із будівництва повітряного вантажного терміналу між ЛОДА та однією із компаній, яка інвестувати у розвиток Львівського аеропорту. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Під час зустрічі голова області запропонував на розгляд потенційні земельні ділянки для будівництва терміналу та узгодив із представниками польської компанії шляхи подальшої співпраці у реалізації проєкту. Наступним кроком буде підготовка дорожньої карти для втілення ідеї будівництва вантажного терміналу.

Читайте також: Як зміниться львівський аеропорт до 2022 року. Оновлено

Згідно з Меморандумом, сторони залучатимуть міжнародні фінансові інститути, спрямовані на розвиток авіаційної інфраструктури Львівської області, формуватимуть та реалізовуватимуть наукові, технічні і технологічні програми розвитку важливих напрямків авіавантажного сектору і взаємно застосуватимуть результати спільної діяльності, впроваджуватимуть високоякісні технології вантажного терміналу з метою організації торговельних процесів.

Нагадаємо, минулого року у ЛОДА провели зустріч з керівництвом польської компанії Waimea Holding SA, аби узгодити будівництво вантажного терміналу в межах аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!