У Львові частина постраждалих від отруєння досі у лікарні

1670 0
Станом на сьогодні, 25 травня, на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 12 людей, які харчувалися в ресторації «Театр пива «Правда» впродовж 10-12 травня.
фото: organic.ua, zakaz.ua

фото: organic.ua, zakaz.ua

Стан  усіх наближений до задовільного. Триває комплекс лікувально-діагностичних міроприємств. Від 22-ти захворілих виділено культуру сальмонела ентерітідіс. Особам, що захворіли встановлений заключний діагноз «Сальмонельоз». Хворим надається допомога відповідно до протоколів МОЗ України, інформує прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

Як ми повідомляли раніше, загалом у з 12 по 15 травня через отруєння в ресторані госпіталізували 58 людей, з них чотири дитини. Було встановлено, що всі захворілі вживали в ресторані кури-гриль, картоплю по-домашньому, страви з риби та страви із заварним кремом.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!