У Львові демонтували 11 самовільно встановлених літніх майданчиків

1552 0
Нагляд за встановленням літніх майданчиків проводять районні адміністрації.
Фото: wp.com

Фото: wp.com

служби міста від початку року демонтували 11 самовільно встановлених літніх майданчиків у Галицькому районі. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на КП «Адміністративно-технічне управління».

Майданчики діяли без діяли погоджених паспортів. Чотири з них демонтували днями раніше, 30 липня. Окрім цього, у Львові склали 37 протоколів про адміністративні правопорушення.

Нагляд за встановленням літніх майданчиків проводять районні адміністрації. У разі порушення інформують КП «Адміністративно-технічного управління» і постійну комісію містобудування ЛМР. Власнику майданчика пропонують усунути порушення або добровільно демонтувати майданчик. Проте якщо він цього не зробить, комунальна служба примусово демонтує його, а власник майданчика зобов’язаний буде відшкодувати усі витрати, пов’язані  з демонтажем, підприємству.

Читайте також: Ресторани у Львові почали монтувати літні майданчики

Додамо, що демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, майданчики, термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився, а також ті, паспорт на встановлення яких скасовано.

За порушення правил благоустрою, відповідно до статті 152 Кодексу про адміністративні правопорушення, КП «Адміністративно-технічного управління» складає протоколи про адміністративні правопорушення. Це передбачає накладення штрафів в розмірі від 800 до 1700 грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!