У Львові не визначили компенсацій за цілодобовий ремонт на Бандери – Городоцькій

1493 0
Наступного тижня це перехрестя, за роботи на якому у міськраді обіцяли компенсації, вже мають відкрити для проїзду.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові не встановили розмір компенсації за цілодобовий ремонт на вул. Степана Бандери, оскільки мешканці за цим не зверталися. Так у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі міської ради на запитання про те, якими будуть виплати мешканцям за незручності внаслідок цілодобового ремонту перехрестя вул. Городоцької та вул. Степана Бандери.

Читайте також: У Львові вперше обіцяють компенсацію за незручності від ремонту. Фоторепортаж із вулиці Городоцької

«Не було звернень стосовно незручностей чи шуму, тому розмір компенсацій не є встановлений. Окрім цього, роботи цілодобово вели лише кілька днів, всі інші – потребували світлового дня», – прокоментували у міськраді.

Міський голова Львова Андрій Садовий 18 жовтня заявив, що мешканцям вулиць за незручності через ремонт перехрестя уночі будуть компенсувати «живими» грошима.

«На цьому перехресті ми хочемо напрацювати тестову модель проведення ремонту вночі. Районна адміністрація і профільний департамент мають дослідити, скільки мешканців матимуть залежність від цього шуму, і ми будемо компенсувати незручність «живими» грошима. Яка це буде сума – будемо визначати. 24 години на добу триватиме ремонт, адже затримки – це великі втрати. Тому, буде грошова компенсація і, можливо, ми вийдемо на формат, який зможемо застосовувати на інших дорогах, які ремонтуються», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Заступник міського голови Андрій Москаленко уточнив, що розмір компенсації мають напрацювати до 10 листопада.

Зазначимо, що наступного тижня перехрестя вулиць Городоцької та Степана Бандери уже мають відкрити для проїзду. Там вже завершили всі роботи, мають прибрати територію та виконати пробні виїзди трамваями.

Нагадаємо, перехрестя вулиць Городоцької та Степана Бандери у Львові у жовтні цього року вирішили ремонтувати цілодобово. За це мешканцям будинків поблизу обіцяли виплачувати компенсацію за незручності. Якою вона буде і хто саме її отримуватиме, мав вирішити профільний департамент разом із Залізничною районною адміністрацією.

Розпочали ремонт на вулиці Степана Бандери торік у вересні. Завершити ремонт вулиці Бандери планують до кінця цього року. Вартість робіт – понад 209 мільйонів гривень. Детальніше про те, як уже змінилася вулиця, читайте тут.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!