У Львові газовик за гроші приховував порушення і погорів

2502 0
Перевіряльник замість виписувати штрафи організував схему отримання хабарів.
фото: novomirgorod.com

фото: novomirgorod.com

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно із львівською місцевою прокуратурою №1 задокументували незаконні дії працівника одного із публічних акціонерних товариств, який у процесі проведення перевірок дотримання правил споживання газу організував схему одержання хабарів.

Як інформує відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, газовика затримали під час одержання чергової неправомірної вигоди у розмірі п’ять тисяч гривень. Ці кошти призначалися за сприяння в укритті виявлених порушень споживання газу та не накладення відповідних штрафних санкцій. Гроші та речові докази вилучено.

Читайте також: Лікаря львівського "ОХМАДИТУ" затримали на хабарі у 250 доларів

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 зн.3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.

За такі дії передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!