У Львові є понад 500 велостійок для паркування

1767 0
Біля всіх районних адміністрацій уже встановлено велостійки. Окрім того, у Личакійвському та Сихівському районі такі паркомісця для велосипедів будуть встановлені біля всіх державних установ та адміністративних будівель до початку вересня.
Фото: velo.lviv-online.com

Фото: velo.lviv-online.com

У Шевченківському та Франківському районах велостійки уже встановлені поблизу ЛКП, повідомили у прес-службі Львівської міськради. До того ж адміністрація Франківського району скерувала листи з проханням встановити такі парковки біля усіх великих супермаркетів та підприємств.

«Підприємці, власники ресторанів та інших установ добровільно встановлюють такі велопарковки. Це сприяє розвитку інфраструктури міста. Станом на сьогодні у Львові встановлено понад 500 велостійок», - розповів Олег Шмід.

Також у всіх районах міста також продовжують встановлювати лавочки та стовпчики, які не дозволяють паркувати автомобілі.

Читайте також: У Львові відкриють 50 пунктів велопрокату

Нагадаємо, що нещодавно у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» була облаштована велопарковка, а кожного понеділка і вівторка проводяться велодні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!