У Львові міняють плитку на вул. Шота Руставелі

2076 0
У Львові на вул. Шота Руставелі міняють тротуарну плитку на ділянці від вул. Зеленої до пл. Петрушевича. Наразі зняли старе покриття та починають встановлювати нове. За декілька днів ремонт обіцяють завершити.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Четверо підприємців закупили матеріал, а Галицька райадміністрація допомагає «робочими руками». «Зараз ми вже частину плитки поклали. У понеділок бізнесмени докуплять ще частину. Нашим працівникам потрібно 2-3 дні, аби завершити ремонт. Тож можна розраховувати, що в четвер ми закінчимо роботи», – про це tvoemisto.tv розповів голова Личаківської райадміністрації Іван Лозинський.

Крім того, Іван Лозинський запевнив tvoemisto.tv, що потреби перекривати рух немає, оскільки тротуар широкий та місця для пішоходів вдосталь. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!