У Львові молодь навчатиме контролерів спілкуватись із пасажирами

1822 0
Ініціативна молодь Львова «Lviv Young Project» впродовж червня досліджуватиме культуру спілкування львівських контролерів та пасажирів в електротранспорті. Про це на прес-конференції розповіла лідер команди молодіжних проектів «Lviv Young Project» Анастасія Апетик.
фото: eveningkiev.com, izvestia.kharkov.ua

фото: eveningkiev.com, izvestia.kharkov.ua

Після закінчення дослідження активісти проведуть тренінги для навчання контролерів. Крім того, для підвищення культури спілкування пасажирів, ініціатива «Lviv Young Project» розробить соціальну рекламу, яку поширюватиме через соціальні мережі.

«Ми проводимо наше дослідження методом «таємного пасажира». Вже понад місяць студенти-активісти їздять у трамваях та тролейбусах, спостерігають, як спілкуюються між собою пасажири та контролери. В кінці червня ми зберемо результати дослідження, проаналізуємо найбільш проблемні моменти та на їх основі розроблятимемо тренінги для контролерів», – розповіла Анастасія Апетик.

За словами дівчини, поки що результати спостереження показують, що здебільшого невічливими є пасажири. Хоча, зауважила вона, був один випадок, коли контролер хамив пасажирам та проводив контроль без форми – жилетки контролера.

Джерело: www.lviv.tv


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!