У Львові можуть закрити піцерію, у якій отруїлося п’ятеро людей

2668 0
У Держпродспоживслужбі звернулися до суду, аби до завершення слідчих дій припинити діяльність закладу харчування.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

За результатами перевірки Держпродспоживслужби у львівській піцері «New York Pizza» на Сихові, де 4 лютого отруїлося п’ятеро людей, заклад можуть тимчасово закрити, пише Zaxid.net.

Результати лабораторних досліджень продуктів планують оприлюднити наступного тижня, втім експерти, які перевіряли заклад, видали розпорядження про тимчасове припинення роботи піцерії та склали список рекомендацій, які заклад має виконати, аби відновити роботу. Зокрема маркувати посуд та обладнання та підписувати угоди з лабораторним контролем. Проте йдеться про рекомендаційний характер розпорядження, тому Держпродспоживслужби звернулася до суду, аби той остаточно прийняв рішення про тимчасове закриття закладу. 

«Видано підприємцеві припис, рекомендації крім того. Чим швидше він їх виконає, ті всі рекомендації по припису, тим швидше він зможе відновити свою роботу», – сказав Андрій Диба, в. о. керівника управління Держпродспоживслужби Львівщини.

Читайте також: Як уникнути отруєння? Поради

Нагадаємо, ввечері 6 лютого до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні з кишковою інфекцією потрапили п’ятеро осіб із різних сімей, двоє з яких – діти.

За фактом отруєння правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Санітарну перевірку у закладі планують завершити за кілька днів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!