У Львові на двох вулицях встановлять камери для фіксації порушень ПДР

3667 0
Комплекси Vega Smart Speed встановлять у межах пілотного проєкту.

У Львові встановлять автоматичну фото та відеофіксації порушень на вулицях Пасічна, 49 і Городоцька, 289, оскільки на цих ділянках часто трапляються ДТП. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 11 вересня.

Читайте також: На дорогах Львівщини до кінця року мають встановити кілька десятків камер для фіксації порушень

«Обладнання стоятиме 30 днів. За цей час зможемо проаналізувати, скільки є порушень, скільки могло б бути штрафів. Нині є правки до бюджетного кодексу, що 30% коштів, сплачених штрафниками, залишаться в місцевому бюджеті», – розповіла заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Читайте також: У львові біля смітників встановлять відеокамери

У коментарі Tvoemisto.tv Ірина Маруняк уточнила, що камери на вулицях Пасічній та Городоцькій монтуватимуть в понеділок, 14 вересня. «Ймовірно, що за місяць ще на одній вулиці встановимо таке обладнання. Де саме, будемо обговорювати з поліцією», – розповіла Ірина Маруняк.   

Нагадаємо, що на дорогах Львівщини до кінця року мають встановити кілька десятків камер для фіксації порушень. На підставі зафіксованого порушення формуватимуть адмінпостави від імені департаменту патрульної поліції і з платіжними реквізитами для оплати штрафу. Також в МВС обіцяють запустити на дорогах «фантомні патрулі».

Вікторія Савіцька



 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!