У Львові на один день відкрили Митрополичі сади для показу Оксани Караванської. Фото

9741 0
У межах Leopolis Jazz Fest 2019 відбувся п’ятий, ювілейний, Український Haute Couture.
Фото: Oksana Karavanska/Facebook

Фото: Oksana Karavanska/Facebook

Учора, 28 червня, у Львові на один день відкрили Митрополичі сади, щоб традиційно провести там показ Haute Couture від львівської дизайнерки Оксани Караванської.

Нова колекція дизайнерки інспірована, серед іншого, графічними роботами львівського художника Юрка Коха та у колаборації з грузинським брендом аксесуарів ручної роботи BOO Jewellery, зазначають організатори.

«Цього року ідея колекції народилась у самих Садах, коли я собі уявила на Святоюрській горі над Львовом звучання трембіт. Мене завжди захоплювали глибинність та містичність гір. Тому у цій колекції поєдналися старовинна гуцульська музика і сучасна графіка, новітні технології і авторські орнаменти, а містика гір об’єднала український одяг із грузинськими прикрасами», – каже Оксана Караванська.

Показ відвідали багато відомих львівян, серед яких Оксана Муха, Оксана Линів, Емілія Худа-Завадовська, Богдан Левчук, Лідія Білас тощо.

Оксана Караванська

Оксана Муха

Оксана Линів

Фото: Оксана Караванська/Facebook, Галина Гузьо/Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!