У Львові найчастіше трапляються ДТП у 28 місцях

2398 0
Минулого тижня мешканці вул. Пасічна у Львові після чергової трагедії на дорозі – мотоцикліст на смерть збив дівчину на переході - перекривали рух для транспорту, вимагаючи встановити на небезпечній ділянці «лежачі» поліцейські. Загалом же у Львові на сьогодні 28 місць концентрацій ДТП.
Фото: postcrossing.livejournal.com

Фото: postcrossing.livejournal.com

Для порівняння ще у 2010 році таких було лише 18, повідомляє Zik.

«Кожне місце концентрації дорожньо-транспортної пригоди позначене спеціальним попереджувальним знаком. Біля них є таблички, де вказано вид небезпеки, що може чатувати на водія», - пояснює старший інспектор ДАІ м. Львова Людмила Ліб.

У Франківському районі Львова найнебезпечніше перехрестя  вулиці Кульпарківська-Перфецького. За три роки тут сталось 73 зіткнення, постраждало 16 людей. У Шевченківському районі - Чорновола-Липинського. Тут травмувалось 13 людей, одна  загинула. Та найгірше перехрестя Львова - це Стрийська-Максимовича. Тут найчастіше наїжджають на пішоходів.

Мешканці вул. Стрийської наразі ще не виходили на дорогу зі страйком, хоче три місяці тому вимагали встановити світлофор. Наразі 70 тис. гривень на світловий регулятор руху у місті не знайшли. Щоправда, за словами заступника начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міськради Сергія Журбенка, є надія, що світлофор встановлять до кінця року.

ТЕГИ: дороги, ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!