На правах реклами

У Львові оголосили конкурс для початківців в ІТ-сфері. Як податись?

7327 5
З метою розвитку ІТ-освіти в Україні навчальний центр комп’ютерного навчання «Логос» оголошує конкурс на написання найкращих письмових робіт на тему «ІТ-майбутнє України».

Навчальний центр комп’ютерного навчання «Логос» є партнером Фонду «BrainBasket», створеного за участі представників Міністерства економічного розвитку та КМДА.

Метою конкурсу є підтримка талановитих та цілеспрямованих людей, які хочуть розпочати свою кар’єру в ІТ-сфері та орієнтовані на розвиток ІТ-культури в Україні.

До  участі в конкурсі запрошуються усі бажаючі незалежно від освіти, професії та сфери діяльності віком від 16 років. Наявність технічних знань, знання англійської мови чи попереднього досвіду в ІТ-сфері не вимагається та до уваги під час розгляду конкурсних робіт комісією не береться.

Умови конкурсу: для участі в конкурсі необхідно надати  українською мовою креативне есе на тему «ІТ-майбутнє України». Обсяг есе – до 1 000 слів.  У разі використання цитат та інших джерел посилання на них обов’язкове.

Дедлайн: Конкурсні роботи приймаються до 31 березня 2016 року. 

Оголошення переможців відбудеться 4 квітня 2016 року.

Кожного учасника конкурсу особисто повідомлять про його результат.

Роботи необхідно надіслати на конкурс, заповнивши онлайн-форму.

Розмір гранту: Переможцям конкурсу надається грант на навчання на будь-яких групових курсах в НЦ «Логос» в розмірі:
 І місце — 10 000 грн.

 ІІ місце — 6 500 грн.

 ІІІ місце — 3 500 грн.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (032) 225-74-06, (067) 990-11-22 або пишіть нам на електронну скриньку [email protected] та читайте у соцмережах: Центр комп'ютерного навчання "Логос" у Facebook та на Google+.


Читайте також:
5 Березня, 2016 08:36
Мар'яна Анастасіє, як і в будь-якої навчальної установи в Логосу є різні випускники. Прикро, що Вам довелося зустріти саме таких.
Наші мотивовані та старанні студенти завжди досягають своїх цілей, а для більшості з них - це робота в ІТ.
5 Березня, 2016 08:26
Мар'яна Для участі в конкурсі знання англійської не вимагається, як і знання програмування. Конкурс, власне, й існує для того, щоб допомогти мотивованим людям у цьому.
Критеріями відбору є креативність, мотивованість та обґрунтованість :)
4 Березня, 2016 23:17
Назар Цікаво за якими саме критеріями обиратимуть переможця в тому есе)За можливість-respect!
4 Березня, 2016 21:39
Марія О гарна ідея.Чекаємо результатів!
4 Березня, 2016 21:05
Анастасія Англійська не вимагається? Хочу подивитись, в яку іт компанію їх візьмуть без англійської.
Та й рівень навчання "логосу" не дуже....
Приходили до нас їх випускники. Навіть на trainee знань бракувало....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!