У Львові оголосили тендер на купівлю 5-ти нових трамваїв

2341 0
Сьогодні під час огляду робіт з будівництва трамвайної лінії на Сихів міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що ЄБРР оголосив тендер на купівлю п’яти нових трамваїв.
фото: golos.ua, gazeta.lviv.ua

фото: golos.ua, gazeta.lviv.ua

Як інформує прес-служба міськради, Європейський банк оголосив зараз тендер на купівлю нових трамваїв. «Наша задача, щоб була не тільки нова колія, а  й щоб максимальна кількість нових львівських трамваїв були тут, бо це нові робочі місця для заводу «Електрон». Плюс, у державному бюджеті на цей рік є 100 млн грн як співфінансування  для купівлі нових вітчизняних трамваїв. Тому ми надіємось, що матимемо частину державних коштів»,  - каже міський голова Львова Андрій Садовий.

На цей тендер можуть подаватися і інші підприємства. Але, фактично, єдиним заводом в Україні, який сьогодні випускає низькопідлогові трамваї, є «Електрон».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!