У Львові охочих безкоштовно навчатимуть сортувати відходи. Як долучитися

1608 0
Навчання для організованих груп проводитимуть щодня.
Гард.City

Гард.City

У Львові у навчальному центрі поводження з відходами, що розташований на території ЛКП «Львівспецкомунтранс», щодня проводитимуть навчання зі сортування та поводження з побутовими відходами. Долучитися до навчання запрошують всіх охочих.

Читайте також: Львів’ян закликають не спалювати опале листя, а здавати на компостування

Триватимуть навчання орієнтовно 30 хв. За словами начальника відділу комунікації та просвітництва управління з питань поводження з відходами Романа Яциковича, організатори мають на меті навчити школярів, студентів та й загалом усіх мешканців правильно сортувати побутові відходи.

«Навчання проводимо для організованих груп. Тому цільово працюємо з середовищами, до прикладу, освітянами,  молодіжними установами тощо. Особливу увагу приділяємо співпраці з ОСББ. Однак, усі охочі теж можуть зголошуватися», – каже Роман Яцикович.

Навчальний центр поводження з відходами працює щоденно у робочий час на вул. Жовківській, 18. Усі охочі пройти навчання можуть зголошуватися до управління з питань поводження з відходами ЛМР за номером телефону 067 077 00 76.

Читайте також: Спалювання сухостою під час війни можуть прирівнювати до диверсій

Нагадаємо, ЗУ «Про управління відходами» вступає в дію 9 липня 2023 року. Закон спрямований на вдосконалення системи управління відходами, забезпечення законодавчого та нормативно-правового регулювання відносин у сфері управління відходами з урахуванням вимог директив Європейського Союзу, покращення стану навколишнього природного середовища та досягнення цілей сталого розвитку.

Нагадаємо, що у Львові з 1 липня 2022 року зросли тарифи на послуги з вивезення сміття.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!