У Львові під кригу провалилися двоє хлопчиків. Доповнено

5339 0
Одного з них знайшли мертвим після пошуків із залученням фахівців-водолазів, іншого встигли врятувати.
Фото: Святошинська районна в м.Києві державна адміністрація

Фото: Святошинська районна в м.Києві державна адміністрація

Сьогодні у Сихівському районі Львова, близько 13.30 год на озерці, що на території колишнього ДБК, на вул. Райдужній, провалились під кригу двоє хлопців 10-11 років. Про це повідомила голова Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк, йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

«Сьогодні близько 13.50 мені повідомили, що на вул. Райдужній під кригу провалилось двоє хлопців. Очевидці кажуть, що там було 4 хлопці 10-11 років. Двоє зі страху почали втікати і кликати на допомогу. Мешканці з вул. Райдужної, 20 викликали швидку та всі інші служби. Одного хлопчика витягнули живим. А другого наразі шукають водолази», – сказала вона.

За її словами, діти були без нагляду дорослих. При цьому крига на озері не є міцною і наразі невідомо, чому діти вирішили піти на лід.

Читайте також: Як допомогти людині, яка провалилася під лід?

Доповнено

Як уточнила голова Сихівської РА Галина Гладяк, з водойми на вул. Райдужній фахівці-водолази витягнули тіло хлопця приблизно 10 років без ознак життя.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!