У Львові пікетуватимуть управління митниці: можливе ускладнення руху

2350 1
Львів’ян попереджають про акцію протесту на вулиці Костюшка.
фото: lv.sfs.gov.uа

фото: lv.sfs.gov.uа

Про проведення акції повідомили активісти спільноти «Авто Євро Сила Львів». Пікетування розпочнеться орієнтовно о 15 годині на вулиці Костюшка, 1 перед будівлею Львівської регіональної митниці ДФС.

Читайте також: Польські і литовські «бляхи»: у чому проблема і як її вирішити 

Як повідомив Tvoemisto.tv речник патрульної поліції Львова Мар’ян Шпитак, на місці будуть працювати правоохоронці. Попередньо, кількість учасників акції – невідома, тому цільового перекриття вулиць не планують, але можливі ускладнення в русі на прилеглих вулицях.


Читайте також:
12 Жовтня, 2019 06:18
Mr donald lee Здравствуйте,
Ми видаємо позики від 1000 до 100 000 000 доларів. Наші позики добре забезпечені та забезпечені під 2% процентною ставкою. Ми надаємо позики фізичним та організаціям з метою оновлення будинків, консолідації боргів, рефінансування та створення бізнесу. Звертайтесь до нас за електронною адресою: ([email protected]) Ми є міжнародною кредитною компанією, яка надає позики різним особам та компаніям у Європі, Азії, Африці та інших частинах світу. Ми пропонуємо позику в доларах США (британських фунтах), британському фунті (GBP) та будь-якій валюті на ваш вибір. Контактна адреса: ([email protected]) кредити доступні
Дисплей
* особисті позики (безпечні та незабезпечені)
* Бізнес-позики (безпечні та незабезпечені)
* іпотечні кредити
* синдикований кредит
* Студентська позика
* консолідація позики та багато інших:
Надішліть нам електронну пошту сьогодні ([email protected])
З повагою
Містер Дональд Лі
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!