У Львові починають зараховувати дітей у дитсадки

2423 2
Батьки повинні принести документи у садочок до 16 липня включно.
фото: pda.myvin.com.ua

фото: pda.myvin.com.ua

У Львові почали зараховувати дітей до дитсадків, а батьки вже отримали повідомлення про зарахування дітей до певних дошкільних закладів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Виховувати в школі вже пізно: як у Львові працює інноваційний простір для дітей

Тож дітей зарахували до одного з трьох закладів, який обрали батьки. За словами керівниці управління освіти ЛМР Зоряни Довганик, тепер батьки не можуть змінити обраний дитсадок.

«Зараз дуже багато надходить різноманітних звернень від батьків до управління освіти і на Гарячу лінію міста про те, що вони хочуть змінити заклад дошкільної освіти, бо їм не підходить той, який вони обрали. На жаль, зараз у нас немає жодної можливості змінити обраний батьками садок. Якщо вони отримали повідомлення, що дитина зарахована до певного садочку, батьки повинні віднести туди документи і дитина буде зарахована у цей садочок. Якщо батькам зовсім не підходить цей заклад освіти, ми зможемо перевести дитину в інший лише в тому випадку, коли будуть вільні місця в іншому садочку під час навчального року», – каже Зоряна Довганик.

Батьки повинні принести документи у садочок до 16 липня включно. Для цього необхідно написати заяву та віднести копію й оригінал свідоцтва про народження. Перед тим, як дитина буде йти в садочок, батьки повинні принести медичну довідку, і дитина починає відвідувати навчальний заклад. 

Читайте також: Міські сервіси Львова переведуть на технологію блокчейн

Нагадаємо, подати заявки на реєстрацію дітей у дошкільні навчальні заклади можна було до 10 травня. з 29 липня розпочнеться друга хвиля зарахування дітей на вільні місця і функція редагування заявок відновиться.

Додамо, дітей, які народилися в період із 1 січня до 31 серпня 2018 року, батьки мають право зареєструвати у системі у перший робочий день вересня 2019 року в ясельну групу на 2020 рік або у молодшу групу на 2021 рік. Дітей, які народились у період із 1 вересня до 31 грудня 2018 року, батьки мають право зареєструвати у системі у перший робочий день вересня 2020 року у ясельну групу на 2021 рік або у молодшу групу на 2022 рік.


Читайте також:
6 Червня, 2019 12:24
Твоє місто Доброго дня, радимо звернутися безпосередньо в управління освіти.
6 Червня, 2019 09:21
Людмила Доброго дня, діти в ясельну групу ідуть в 3 роки? Зовсім неправильна і не породумана система реєстації. Чому не зробити щоб всі діти 2018 року реєструвалися в вересні 2019 року.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!