У Львові понад 50 нацгвардійців потрапили в лікарню з ознаками отруєння

1746 1
У військовій частині кажуть, що немає підстав вважати, що причина у харчуванні в їдальні.
фото: dt.ua

фото: dt.ua

Протягом 29-30 квітня госпіталізовані 57 нацгвардійців, які проходять службу у військовій частині №4114 у Львові. Про це повідомили у прес-службі Західного територіального управління НГУ.

Причина госпіталізації – ознаки розладу травлення, кажуть в НГУ. Нацгвардійців госпіталізували у військовий госпіталь у Золочеві.

Читайте також: У львівському садочку, де хахворіли діти, виявили порушення санітарних норм і стафілокок

«Напередодні, майже всі військовослужбовці перебували на службі з охорони громадського порядку у Львові, до деяких приїжджали родичі. Всі продукти харчування, що надходять до військової частини проходять вхідний контроль та їх якість підтверджуються супровідними документами. У військовій їдальні харчується понад 300 чоловік, тому говорити про те, що військовослужбовці з’їли неякісні продукти харчування в їдальні поки немає підстав», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що їдальні військової частини відібрали проби харчових продуктів, готової їжі, змиви тощо. Результати лабораторних досліджень будуть відомі найближчим часом.

Читайте також: Львівський військовий встановив рекорд України, пробігши напівмарафон у бронежилеті. Фото

На сьогодні, кажуть в НГУ, стан здоров’я військовослужбовців задовільний. За даним фактом призначене службове розслідування.


Читайте також:
3 Травня, 2019 14:02
666 ... а от в повідомленні на російській мові ( не казатиму на якому сайті) говориться -- ".. отравившиеся военнослужащие чувствуют себя хорошо.."... такі шедеври кокретно створені для рубрики " Страшне перо не в гусака" ... була така в українському журналі " Перець" (в часи СРСР)... а з телеекрану якась дівчинка в своєму (такому ж шедевральному) репортажі на честь Дня прикордонника заявила -- " прикордонники мають бути інтелектуально підковані.." ... " ..O tempora ! ...." ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!