У Львові повідомили про замінування обласної лікарні. Доповнено

3799 0
Анонім погрожує замінувати лікарню, якщо йому не виплатять п’ять тисяч гривень.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Сьогодні, 30 липня, близько 9:15 на електронну пошту Львівської обласної клінічної лікарні надійшов анонімний лист з вимогою переказати п’ять тисяч гривень на електронний рахунок, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Львівщини.

Якщо вимога не буде виконана, автор листа погрожує замінувати приміщення лікарні, яке розташоване на вулиці Чернігівська, 7 у Львові.

Читайте також: Хто «мінував» львівські бізнес-центри

На місце події виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Правоохоронці обстежуватимуть вказане у листі приміщення та прилеглу територію. Вирішується питання правової кваліфікації події, встановлюється особа автора листа.

Доповнено.

Керівництво Львівської обласної клінічної лікарні (ЛОКЛ) прийняло рішення посилити заходи охорони медзакладу після отриманого анонімного повідомлення з погрозою замінування. Про це Zaxid.net повідомив головний лікар медзакладу Михайло Гичка, зазначивши що виконувати вимоги «мінера» в лікарні відмовились.

Водночас приміщення лікарні продовжують оглядати працівники Нацполіції та СБУ. Евакуацію у лікарні вирішили не проводити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!