У Львові захиснику із Запоріжжя провели протезування нижньої щелепи

763 0
Лікарі провели імплантацію та протезування з метою відновлення повноцінної жувальної функції.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

У Львівській обласній клінічній лікарні допомогли захиснику з Запоріжжя. Йому провели імплантацію та протезування в ділянці реконструйованого дефекту нижньої щелепи. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Захиснику Олександру 48 років. У вересні Олександр потрапив під «град» і був важко поранений, з того часу у його житті – лікарні та лікування, яке триває вже понад півтора року. Реконструкцію щелепи та заміщення дефектів м'яких тканин обличчя проводили у Німеччині, чоловік пройшов також багато лікарень у Запоріжжі.

Вітчизняним та німецьким щелепно-лицевим хірургам вдалося відновити анатомічну цілісність нижньої щелепи та замістити м’якотканинні дефекти обличчя з максимальним естетичним результатом. А по приїзду йому порадили звернутися у відділення щелепно-лицевої хірургії Львівської обласної клінічної лікарні. 

Читайте також: У Львові збільшилась кількість хворих дітей на остеомієліт

«Нашим завданням були імплантація та протезування з метою відновлення повноцінної жувальної функції, з чим ми успішно впорались», – зазначив щелепно-лицевий лікар-хірург Ян Варес. 

Нагадаємо, що з 14 березня по 14 квітня, у честь відзначення Дня українського добровольця, донори крові у Львівській області матимуть змогу отримати безкоштовні квитки на культурні заходи, включно з відвідуванням театрів та музеїв. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!