У Львові працюватиме безкоштовна секція з футболу

4843 0
В неділю, 5-го березня, на вулиці Кошиця, 4 у Львові відкрили капітально відремонтований дитячо-спортивний майданчик.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Майданчик ремонтували за кошти міського бюджету. Вартість робіт становить близько 1 млн 250 тис. грн. Зокрема, на ньому облаштували міні-футбольне поле зі штучною травою та огорожею й комплекс вуличних спортивних тренажерів.

Кожного понеділка, середи та п'ятниці з 15:00 до 18:00 тут працюватиме безкоштовна секція з футболу для усіх охочих дітей Шевченківського мікрорайону і не тільки. З молоддю буде займатися професійний тренер «Дитячих Клубів Шевченківського району» Крижановський Віктор Йосифович, – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Читайте також: Вулицю Замарстинівську ремонтуватимуть у два етапи

«Сьогодні ЛКП «Спортресурс» ставить перед собою досить амбітні цілі. Це не лише капітальний ремонт всіх спортивних майданчиків, які знаходяться на балансі нашого підприємства, а й створення додаткових умов та можливостей для мешканців мікрорайонів, де розташовані майданчики для занять фізичною культурою та спортом», – розповів директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій.

Довідка

На балансі ЛКП «Спортресурс» знаходять 16 спортивно-ігрових та дитячо-спортивних майданчиків у різних районах м. Львова.

У 2016-му році ЛКП «Спортресурс» вперше отримав достатню суму коштів для проведення капітального ремонту спортивних майданчиків. Зокрема було проведено ремонт 4 майданчиків: на вул. Тернопільська, 13а (міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям та вуличними тренажерами), на вул. Кастелівка, 8 (перший і єдиний у Львові баскетбольний майданчик з поліуретановим покриттям), на вул. Винниченка, 4 (сучасний майданчик для «Street Workout») та на вул. Кошиця, 4 (міні-футбольний майданчик з штучним покриттям та вуличними тренажерами). Сума ремонтів цих майданчиків становить близько 3 млн 200 тис. грн.

У 2017-му році передбачено виготовлення проектно-кошторисної документації та початок капітального ремонту на суму 2 млн 500 тис. грн, зокрема це такі майданчики: дитячо-спортивний майданчик на просп. Чорновола, 45, скейт-майданчик на вул. Винниченка, 4, баскетбольний майданчик на вул. Винниченка, 4, дитячо-спортивний майданчик на  вул. Чорноморська, 12, дитячо-спортивний майданчик на  вул. М. Вовчка, 3 та дитячо-спортивний майданчик на  вул. Й. Сліпого, 33.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!