У Львові знову зросла вартість оренди житла. Однокімнатні квартири дорожчі, ніж в Києві

5175 0
Однокімнатні квартири у Львові все ще залишаються дорожчими, ніж у Києві.
Умовне фото

Умовне фото

За останній місяць у Львові подорожчала оренда двокімнатних та трикімнатних квартир. Про це повідомили в ЛУН.

Вартість оренди однокімнатних квартир у Львові у червні становила 15 322 грн, що не змінилося порівняно з попереднім місяцем. Двокімнатні квартири подорожчали на 763 грн (4.4%) і тепер коштують 18 000 грн. Трикімнатні квартири також зросли в ціні на 1 582 грн (8.3%) і тепер коштують 20 735 грн.

У порівнянні з Києвом оренда однокімнатних квартир у Львові на 1 322 грн дорожча (9.4%). Оренда двокімнатних квартир у Львові на 2 000 грн дешевша (10.0%), а трикімнатних – на 9 909 грн дешевша (32.3%). Незважаючи на це, однокімнатні квартири у Львові все ще залишаються дорожчими, ніж у Києві.

Читайте також: У Львові найвищі ціни на оренду 1-кімнатних квартир

Нагадаємо, що за останні шість місяців вартість житла на вторинці у Львові зросла. Медіана однокімнатної в лютому у Львові становить 60 000 доларів, що на 7% більше ніж пів року тому,  двокімнатної 91 100$ (+12% за пів року) трикімнатної 110 900$ (+6% за пів року). 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!