У Львові проведуть парламентські дебати. Де подивитися

1401 0
Участь у дебатах візьмуть представники політичних партій зі списків.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Медіа-хаб «Твоє місто» у межах інформаційно-просвітницького проекту «Свідомі вибори» розпочинає цикл інтерактивних інформаційних матеріалів та відеодебатів, присвячених висвітленню парламентських виборів 2019 року.

У перших із них 14 червня візьмуть участь представники політичних партій, які йдуть на вибори за списками, зокрема представниця партійного списку «Європейської солідарності» Софія Федина, координатор «Голосу» на Львівщині Роман Лозинський, голова Львівського осередку «Батьківщини» Михайло Цимбалюк та представник партії «Слуга народу». Вони розповідатимуть та дискутуватимуть про програми політсил — хто і з чим іде на дострокові вибори до парламенту.

Читайте також: Вони йдуть, ми обираємо. Усе про вибори, списки партій та можливі квоти

Експертами в студії стануть:

  • Роман Зафійовський, голова Комітету підприємців Львівщини
  • Олег Паска, керівник Вищої школи публічного лідерства НУ «Львівська політехніка»
  • Наталія Зайцева-Чіпак, керівник центру досліджень «Соціоінформ»


Прямий ефір із студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 16:30. Дивитися його можна на сайтіFacebook-сторінці та YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Парламентські дебати у студії медіа-хабу «Твоє місто відбуваються в межах проєкту «Свідомі вибори» за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!