У Львові проводять народну інвентаризацію втрачених дерев. Як долучитись?

4784 0
У Львові є чимало спеціально огороджених місць, де колись росли дерева. Зараз вони пустують. Відтак, львівські активісти вирішили знайти та інвентаризувати усі такі місця в місті, аби порахувати скільки б коштувало відновити втрачене озеленення.

«Багато де у Львові можна побачити таку картину – росло колись на вулиці дерево, але потім з тих чи інших причин зникло і залишилася на згадку про нього лише квадратна дірка на тротуарі? Деколи з пеньком посередині. Скільки таких дірок по всьому місту не знає, мабуть, ніхто. А добре було б знати, щоби розуміти, скільки коштів та зусиль потрібно прикласти для відновлення озеленення», – про це у своєму ЖЖ пише громадський активість Олександр Шутюк, відомий ініціативою озеленення вулиці Городоцької.

«І звідси витікає ідея-пропозиція – а чи не спробувати нам зробити таку собі народну інвентаризацію цих дірок? Думаю, можна створити відкриту таблицю на гуглодрайві для збору та сортування цієї інформації. Фотографії та адреси цих дірок з посиланнями на координати у гуглопанорамах можна лишати у коментарях до цього посту», – пропонує він.

Якщо ви знаєте про такі місця – долучайтесь до активістів, пишіть про них тут.

   


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!