У Львові розпочався Чемпіонат України з дуатлону. Фото

2334 0
Сьогодні, 10 травня, у нашому місті розпочались змагання з дуатлону, які проходять через центральну частину, проспект Чорновола і вулицю Липинського.
фото: uk.wikipedia.org, lvivforyou.com, прес-служба ЛМР

фото: uk.wikipedia.org, lvivforyou.com, прес-служба ЛМР

Чемпіонат України з дуатлону, який поєднує біг та велозмагання, відбувається у декілька етапів.

Змагання з бігу у центральній частині міста проходять за маршрутом: просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. Беринди – пл. Ринок – вул. Друкарська – вул. Л. Українки, 45 – вул. Л. Українки (у зворотному напрямку) - просп. Свободи.

Змагання велосипедистів проходять по проспекту Чорновола на вулицю Липинського (до перехрестя з вул. Промисловою) – вулиця Липинського (у зворотному напрямку) – проспект Чорновола, – інформує прес-служба міста.

Організатори змагань запрошують усіх охочих відвідати «весняне свято спорту» та підтримати спортсменів.

Нагадаємо, на час змагань проспект Свободи, проспект Чорновола та вулиця Липинського непроїзні. Мешканців та гостей міста просять з розумінням поставитись до ситуації.

Фото – Олег Кохан

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!