У Львові школярів запрошують на спільні майстер-класи із незрячими

1703 0
Громадська організація «Інститут українських студій» у Львові організовує для дітей із вадами зору заняття та майстер-класи. Нині для того, аби вони були максимально інклюзивними і дієвими, ГО запрошує долучатись школярів. Про це Tvoemisto.tv розповів активіст «Інституту українських студій» Роман Боренько.
фото: facebook.com/sensoteca

фото: facebook.com/sensoteca

«Ми працюємо з незрячими школярами школи-інтернату №100, зокрема проводимо там майстер-класи, а також розвиваємо інклюзивний простір «Сенсотека» неподалік школи у Стрийському парку на базі бібліотеки №18. Зараз ми проводимо безкоштовні заняття з англійської (початковий рівень і середній), психологічні тренінги, кулінарні курси, курси з візажу (для дівчаток) тощо. Усюди нам дуже потрібні зрячі школярі або навіть студенти молодших курсів, щоб проект набув більше інклюзивності» – каже Роман Боренько.

Школярам пропонують спільного із незрячими долучатись до навчання. Заняття з англійської мови відбувається щопонеділка та щосереди о 16:00 годині (протягом 1 год.). Психологічні тренінги проходять у четвер або п’ятницю о 16:00.

Контактний телефон: 097 700 97 09 (Христина Станіщук) або 24 301 68.

Деталі на Facebook-сторінці ГО «Інститут українських студій».

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!