У Львові шукають водія, який збив жінку і втік

2303 0
У Львові водій легковика, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на жінку, після чого втік із місця події.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 31-го жовтня о 10.50 на вулиці Личаківській. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на 56-річну львів’янку, котра переходила проїзну частину. Після наїзду водій з місця події втік, інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Читайте також: Місто, недружнє до водіїв. Чому у Львові їздять не за правилами, а як вийде

Швидка допомога доставила жінку до лікарні, де медики діагностували у неї «перелом променевої кістки та розтягнення зв’язок». Наразі правоохоронці вживають заходів для встановлення особи водія-втікача та місцезнаходження автомобіля, проводять слідчі дії.

Читайте також: Я – на головній! Чому Львів у п’ятірці міст за кількістю аварій в Україні

Як попередньо встановили правоохоронці, наїзд на пішохода міг бути здійснений автомобілем «Субару» темного кольору. Прохання до всіх, хто був очевидцем цієї дорожньо-транспортної пригоди, або може допомогти встановити особу водія та місцезнаходження автомобіля, яким було скоєно наїзд, телефонувати на оперативну лінію 102.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!