У Львові тимчасово призупинили роботу паркомати на паркувальних майданчиках

634 0
Близько 80% водіїв оплачують паркування на майданчиках ЛеоПарковки безготівково.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У Львові тимчасово не працюють паркомати на майданчиках ЛеоПарковки через відсутність звʼязку із сервером у Києві та ненадходження до системи даних про оплату. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Водночас для водіїв доступні інші способи оплати за паркувальну сесію. Сплатити готівкою можна через найближчий термінал EasyPay, адреса якого вказана на інфощиті. Безготівкова оплата доступна через веб-сторінки EasyPay, UNIP (після сканування QR-коду на інфощиті), а також одразу у застосунках EasyPay, Приват24, UNIP.

Читайте також: Чи збудують у Львові перехоплювальний паркінг та до чого тут «джентльменська угода»

Загалом близько 80% водіїв оплачують паркування на майданчиках ЛеоПарковки безготівково.

Нагадаємо, що на паркувальному майданчику на пл. Святого Теодора у Львові збільшили кількість паркомісць та змінили спосіб паркування. Тепер там є загалом 22 місця, з яких 3 призначені для людей з інвалідністю. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!