У Львові учасників АТО запрошують на роботу у поліцію охорони

4952 0
Департамент поліції охорони спільно з Управлінням у справах учасників АТО МВС та Центром надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей започаткували роботу з працевлаштування учасників антитерористичної операції. Серед вакантних посад – поліцейський-водій, охоронець, інженер-електронік. Про це повідомляють в управлінні поліції охорони у Львівській області.
фото: obozrevatel.com

фото: obozrevatel.com

Щоб посилити соціальний захист зазначеної категорії громадян, членів сімей загиблих учасників бойових дій, Управління поліції охорони у Львівській області має можливість працевлаштувати їх на службу в поліції. Вакантні місця є як у Львові, так і в області. Загалом пропонуються наступні посади:

поліцейський та поліцейський-водій;

охоронець об`єктів всіх форм власності та кредитно-фінансових установ;

електромонтер охоронно-пожежної сигналізації;

інженер-електронік.

Поліцейським або поліцейським-водієм може стати чоловік віком від 21 до 35 років з освітою не нижче повної загальної середньої, також необхідно успішно здати заліки з фізичної підготовки, професійно-психологічного відбору, не мати судимості, пройти медичне обстеження військово-лікарською комісією, а для поліцейських-водіїв також мати водійські права категорії «В» та навички їзди.

Для охоронців об`єктів всіх форм власності та кредитно-фінансових установ, вимоги дещо простіші – це вік від 18 до 50 років, освіта – не нижче повної загальної середньої, проходження професійно-психологічного відбору та медичної комісії, відсутність судимості.

Ті, що розраховують на посаду електромонтерів охоронно-пожежної сигналізації повинні мати спеціальну освіту, базову чи повну вищу за вказаним фахом, досвід роботи за цією професією, не мати судимості, пройти професійно-психологічний відбір та медичну комісію.

Кандидат на посаду інженера-електроніка повинен мати повну вищу освіту за вказаним фахом, досвід роботи за цією професією, базове адміністрування 1С 7.7, навики встановлення, налаштування та ремонту операційних систем, програмних продуктів, ПК та оргтехніки, не мати судимості, пройти професійно-психологічний відбір та медичну комісію.

До Управління поліції охорони вже прийнято у цьому році 8 демобілізованих учасників АТО, а 84 вже працюють.

Додаткову інформацію можна отримати за адресою у м. Львів: вул. Липинського, 44, відділ кадрового забезпечення, кабінети №№ 20,21, 25, телефон (032) 252-33-07.

Читайте також: Сервісні центри МВС оголошують прийом на стажування. Вимоги до кандидатів

Довідка. Поліція охорони  — єдина державна структура, яка надає повний комплекс якісних послуг охорони. Поліція охорони виконує свою роботу і, враховуючи вир змін до діючого законодавства щодо органів внутрішніх справ, надалі динамічно і успішно розвивається, виконуючи свої професійні обов’язки – захист майна та життя громадян від злочинних посягань. Після створення Національної поліції, юридичні та фізичні особи, котрі користувалися послугами Державної служби охорони перейшли під захист поліції охорони.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!