Політична реклама

У Львові в арійному стані знаходиться частина будівлі психоневрологічного диспансеру

1585 0
Підпірна стіна, що огороджує будівлю стаціонарного відділу Львівського міського психоневрологічного диспансеру, що на вул. Коциловського,30 у Львові, перебуває в аварійному стані і загрожує не лише будівлі диспансеру, а й сусіднім житловим будинкам.

Про це ZIK повідомив в.о. завідувача відділом №1 Львівського психоневрологічного диспансеру Ростислав Гривул.

На підпірній стіні, яка руйнується, видно горизонтальні та вертикальні тріщини. Вона постійно волога і сиплеться. Стіна психоневрологічного диспансеру, дотична до цієї підпірної стіни, постійно волога, на ній є грибок, – повідомив Гривул.

 В акті комісії з надзвичайних ситуацій Личаківської РА, складеному 14 травня цього року, сказано: «Стан підпірної стіни є загрозливим, а ситуація є такою, що при зволіканні в ремонті може призвести до руйнування стіни будівлі стаціонару №1».

З міського бюджету наразі нічого не передбачено.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!