У Львові від раптової зупинки серця помер 32-річний військовий

8312 1
Усього з 2014 року після повернення з фронту від проблем зі здоров'ям померли 200 бійців.
Фото: Національна Академія сухопутних військ

Фото: Національна Академія сухопутних військ

У ніч на 24 січня пішов з життя 32-річний офіцер Національної академії сухопутних військ капітан Андрій Вільгуш. Про це ідеться на сторінці Академії у Facebook.

Андрій Вільгуш завершив навчання у Національній академії за спеціальністю «управління діями механізованими підрозділами» у 2012 році, після чого проходив службу на різних посадах у військах та у рідному виші.

З початком російської агресії на Сході України він служив там, виконував бойові завдання в районах проведення АТО поблизу Авдіївки.

Читайте також: Як учаснику АТО потрапити на реабілітацію. Покрокова інструкція

Помер Андрій Вільгуш від раптової зупинки серця. У нього залишились дружина, маленька донька та брат.

Сьогодні ж, 26 січня, під час свого звіту голова ЛОДА Олег Синютка повідомив, що з початку війни на Сході у Львівській області після демобілізації померли 200 військових. Ще 297 – загинули в зоні АТО/ООС.


Читайте також:
26 Січня, 2019 18:02
Тетяна Павлівна Якщо Бог не дає ради тому, що відбувається, він допускає війну, щоб знищувати... Хотіли воювати, най воюють... тільки з жінкою з двома дітьми воювати то круто... а от з Путіним байки щодо психічних захворювань і крадіжок не проходять... тут потрібно відповідати за злочини і молдаван кегебістів Фільо і бандюг Зубиків, і судді Овсієнка А., що віджимає батьківську і дідівську домівку, за знущання над батьками і братом, за смерть чоловіка задля моєї рідної землі і хати!!! Доки буде наявна злочинність поліції і управління, доти буде війна. А це не допоможе, буде - ядерна. стріляти ту брехливу шизануто-дебілкувату молдаво-українську падлоту за геноцид, репресії і мародерство… цих деградованих тварюк тільки винищувати... тут більше нічим не допоможеш.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!